Yleiset tilat ja talon palvelut

Yksityiskohtainen ja kokonaisvaltainen suunnittelu tarkoittaa meille sitä, että haluamme suunnitella kaikki asumisen kannalta oleelliset yksityiskohdat huolellisesti, niin että talosta muodostuu kokonaisuus, jossa asuminen on kokonaisvaltaisesti miellyttävä kokemus.

Yksi osa asumiskokemusta on talon palvelut ja yhteistilat.

terassi-aula-1297x800

Yhteistilat

Terassiin rakennetaan upea sisääntuloaula, jonka yksityiskohdat on suunniteltu toivottamaan Sinut tervetulleeksi kotiin joka päivä. Kuraeteisen kautta pääset mukavasti sisään luontoretken jäljiltä rapaisena. Terassin 27 -paikkaisen, taloyhtiön omistaman autohallin jokainen paikka on mahdollista varustaa sähköauton latausmahdollisuus ja hallista pääset hissillä suoraan asuinkerroksiin.

63a9676_1200x600

Palvelut

Asukkaana voit esimerkiksi hakea arkieteisestä Pelagon yhteiskäyttöpyörän käyttöösi ostosreissua varten. Talosta löytyy myös pyöränhuoltopiste.

Luonnollisesti talon palveluihin kuuluvat pakettiautomaatti, joihin voit tilata lähetyksesi. Lisäksi palveluihin kuuluu kylmäsäilytystilat ruokalähetyksille; voit tilata ruokaa kotiisi ilman, että Sinun tarvitsee olla vastaanottamassa lähetystä.

Valitessasi älykoti-ratkaisun voit säätää mobiilisti huoneistosi valaistusta sekä ilmanvaihtoa.

Lifestyle-kumppanit

Haluamme tarjota asukkaillemme kunnianhimoisesti suunniteltujen kotien lisäksi arjen elämyksiä ja käytännöllisyyttä. Lehtisaaren Terassissa meitä auttavat Artek Helsinki ja Pelago.

Lue lisää