Yleiset tilat ja talon palvelut

Yksityiskohtainen ja kokonaisvaltainen suunnittelu tarkoittaa meille sitä, että haluamme suunnitella kaikki asumisen kannalta oleelliset yksityiskohdat huolellisesti, niin että talosta muodostuu kokonaisuus, jossa asuminen on kokonaisvaltaisesti miellyttävä kokemus.

Yksi osa asumiskokemusta on talon palvelut ja yhteistilat.

1O7A0440

Yhteistilat

Terassiin rakennetaan upea sisääntuloaula, jonka yksityiskohdat on suunniteltu toivottamaan sinut tervetulleeksi kotiin joka päivä. Kuraeteisen kautta pääset mukavasti sisään luontoretken jäljiltä rapaisena ja puhdistat vaikka polkupyörän tai lastenrattaat. Terassin 27-paikkaisen, taloyhtiön omistaman autohallin jokainen paikka on mahdollista varustaa sähköauton latausmahdollisuudella, ja hallista pääset hissillä suoraan asuinkerroksiin.


Etätyöskentelytila

Etätyöskentelytilassa pääset työskentelemään poissa kotoa, mutta työmatka jää lyhyeksi. Tilassa on sähköpöydin varustetut työpisteet ja istuinryhmä pöydän ääressä.


Lounge

Terassissa asukkaiden käytössä on N&B Lounge, joka on viihtyisä olohuonemainen tila. Varattavissa oleva tila toimii luontevana jatkeena omalle asunnolle.

1O7A03141O7A03201O7A04391O7A0434
terassi-aula-1297x800

Palvelut

Erilaiset liikkumistarpeet on huomioitu. Asukkaiden vuokrattavana on Omago-yhteiskäyttöauto, jonka saa helposti käyttöön oman talon parkkihallista. Lyhyemmille matkoille voit hakea arkieteisestä Pelagon yhteiskäyttöpyörän käyttöösi ostosreissua varten. Talossa on myös pyöränhuoltopiste.

Talon palveluihin kuuluvat myös aulan lukittava kaappi, jonne voit tilata kotiinkuljetettavat lähetyksesi, kun et ole itse kotona. Lisäksi tarjolla on kylmäsäilytyskaappi ruokalähetyksille.

63a9676_1200x600

Lifestyle-kumppanit

Haluamme tarjota asukkaillemme kunnianhimoisesti suunniteltujen kotien lisäksi arjen elämyksiä ja käytännöllisyyttä. Lehtisaaren Terassissa meitä auttavat Artek Helsinki ja Pelago.

Lue lisää