Kiitos varauksesta!

Lehtisaaren Terassin on nyt varattu Sinulle, saat pian sähköpostiisi varausvahvistuksen.
Kiitos varauksesta ja onnittelut valinnasta!

Mikäli et vielä tehnyt päätöksiä asuntosi sisustuksesta, Sinulla on nyt hyvää aikaa pohtia valintojasi sisustusvalitsimen avulla.
Jos valitsit N&B Rahoituksen, muista hakea rahoituspäätös.
Tee rahoitushakemus

Lisätietoa varauksestasi

Varaus perustuu asunto-osakeyhtiön ennakkomarkkinointiin. Ennakkomarkkinointi tarkoittaa sitä, ettei myyjä ole tehnyt lopullista päätöstä rakentamisen aloittamisesta ja että kaikki kohteesta annetut tiedot ovat alustavia.

Varauksen vakuudeksi olet maksanut 2 000 euron suuruisen varausmaksun, joka kauppaa tehtäessä huomioidaan osana lopullista kauppahintaa ja hyvitetään ensimmäisessä kauppahintaerässä.

Varaajana Sinulla on oikeus varauksen voimassaoloaikana peruuttaa varauksesi ja saada varausmaksu korottomana takaisin pankkitilillesi.

Varauksen yhteydessä kohteesta annetut tiedot ovat alustavia. Kaupan lopulliset ehdot määräytyvät kauppakirjassa ja sen liiteasiakirjoissa. Jos varaaja ei halua tehdä lopullista kauppaa myyjän ilmoittamilla ehdoilla, on myyjällä oikeus peruuttaa varaus.

Projektin rakentaminen aloitetaan ja asuntokaupat solmitaan, kun kohteen rakentamisen aloittamisen edellytykset täyttyvät ja turva-asiakirjat on luovutettu säilyttäjälle.